• Ajankohtaista
 • Pientuotannon netotus otettu käyttöön

  3.3.2023

  Oulun Energia Sähköverkko Oy on ottanut 1.1.2023 alkaen käyttöön sähkönkulutuksen ja -tuotannon netotuksen laskutuksessa. Muutos perustuu Valtioneuvoston asetukseen (TEM/2020/208) ja koskee sähköntuotannon käyttöpaikkoja, joiden tuotanto on enintään 100 kVA.  Netotuksessa tuotettu sähkö vähennetään kulutetusta sähköstä ja ainoastaan näiden erotus siirtyy laskulle. 

  Valitettavasti emme tällä hetkellä pysty näyttämään netotettuja mittaustietoja Energiatilin raportoinnissa. Energiatilillä näkyvät sen sijaan sähkömittarin mittaamat kulutuksen ja tuotannon mittaustiedot kuten aiemminkin. Netotetut mittaustiedot näet kuitenkin Datahub asiakasportaalista oma.datahub.fi.

 • Kulutustietojen näyttäminen Energiatilillä lakkaa

  15.11.2022

  Raahen Energia Oy:n, Rantakairan Sähkö Oy:n, Tervolan Energia ja Vesi Oy:n ja Tornion Energia Oy:n asiakkaiden kulutustietojen näyttäminen Energiatilillä lakkaa vuoden 2022 loppuun mennessä. Sähkön kulutustiedot ovat saatavilla valtakunnallisesta Datahub-palvelusta jo nyt. Palvelusta näet omien henkilötietojen lisäksi myös sähkönkäyttöpaikkaan liittyvät asiakastiedot. 

   

  Oulun Energian asiakkaat näkevät jatkossakin sähkön ja kaukolämmön kulutustiedot Energiatililtä.

 • Yhdistä kaikki asiakkuutesi samaan käyttäjätiliin

  5.10.2022

  Voit yhdistää samaan käyttäjätiliin kaikkien Energiatili-palvelussa mukana olevien yhtiöiden asiakkuudet. Yhdistämisen voit tehdä Omissa tiedoissa Lisää uusi asiakkuus -toiminnolla. Tätä varten tarvitset asiakasnumeron ja käyttöpaikkatunnuksen. Voit ottaa yhteyttä myös asiakaspalveluumme ja pyytää tietojen yhdistämistä.

 • Tutustu Oulun Energian ajankohtaista sähkömarkkinoista -tietopakettiin

  12.9.2022

  Energiansäästäminen ja sähkömarkkinat ovat tällä hetkellä erittäin ajankohtaisia aiheita. 

Kirjaudu Energiatilille