Olemme koonneet tähän yleisimmin kysytyt kysymykset

› Olen unohtanut Energiatilin salasanan/käyttäjätunnuksen?

Uuden salasanan ja käyttäjätunnuksen saat tilattua Energiatilin etusivulta ”Unohditko salasanan?” ja ”Unohditko käyttäjätunnuksen?” linkkien kautta omaan sähköpostiisi. Mikäli et saa tilattua tietoja sähköpostiisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeella.

› Miten saan annettua toiselle henkilölle oikeuden katsoa Energiatilini tietoja?

Toiselle henkilölle saat annettua oikeudet Energiatilisi tarkasteluun sisään kirjautumisen jälkeen Omat tiedot välilehdeltä kohdasta ”Lisää käyttöoikeus”. Voit itse määritellä mitä tietoja haluat toiselle käyttäjälle näytettävän ja pystyykö hän tekemään tietoihisi muutoksia. Käyttöoikeuden liittämistä varten tarvitset toisen käyttäjän sähköpostiosoitteen.

› Miksi Energiatilillä ei näy kesämökkini sopimus- ja kulutustietoja?

Toisilla asiakasnumeroilla olevien sopimustesi tiedot saat lisättyä omalle Energiatilille sisään kirjautumisen jälkeen Omat tiedot välilehdeltä kohdasta ”Liitä uusi asiakas”. Liittämistä varten tarvitset liitettävän asiakkuuden asiakasnumeron ja käyttöpaikkatunnuksen.

› Mistä saan asiakasnumeron ja käyttöpaikkanumeron rekisteröitymistä varten?

Asiakasnumeron ja käyttöpaikkatunnuksen löydät esimerkiksi omasta sähkö- tai kaukolämpölaskustasi. Tiedot voit myös kysyä asiakaspalvelustamme.

› Sähköpostiosoitteeni on muuttunut, miten saan vaihdettua uuden osoitteen Energiatilille?

Kirjaudu sisään Energiatilille ja valitse Omat tiedot välilehti. Käyttäjätunnuksen ja shköpostiosoitteen saat päivitettyä ”Vaihda käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite” linkin kautta. Jos et pääse kirjautumaan Energiatilille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeella.

› Miten voin seurata sähkönkulutustani?

Rekisteröidy/kirjaudu Energiatilille ja valitse kulutus -välilehti. Mikäli sinulla on sopimus useampaan sähkönkäyttöpaikkaan, alasvetovalikosta voit valita sähkönkäyttöpaikan jonka kulutuksia haluat tarkastella.

› Mistä näen toisen asiakkuuden tiedot mihin olen saanut käyttöoikeudet?

Kirjaudu sisään Energiatilille omilla tunnuksilla. Klikkaa oikeasta yläkulmasta oman nimen vierestä löytyvää nuolta. Alasvetovalikossa näet Energiatilit joille sinulle on myönnetty käyttöoikeus. Valitse haluamasi tili valikosta ja pääset katsomaan tietoja.
Etkö löytänyt etsimääsi?